VELKOMMEN TIL GHH.DK

Følskuet på Sjælland afvikles kun såfremt der er minimum 12 tilmeldte.
Sidste frist for tilmelding er d. 12. juni 2019
Tilmelding til Egon Jessen på tlf. 40459556 eller ghh.dk

Følskuet på Sjælland bliver holdt ved Hestedoktoren Hvalsøvej 298, 4360 Kr.Eskilstrup.
Torsdag d.19 September 2019
Program
Hoppekåring begynder Kl 10.30
Derefter Følskue


Følskue og hoppekåring i Danmark

Årets hoppekåring og følskue hos Holstenerforbundet i Danmark blev afholdt d. 10/7 2019 i flotte rammer på Ryttergården i Toftlund hos Ole Linnet.

Årets følgruppe bestående af 10 hoppeføl og 16 hingsteføl blev også rost af de tyske dommere. Kvaliteten af føllene blev da også belønnet, da 7 hoppeføl og 8 hingsteføl blev præmieret og deltog i oprangeringen sidst på dagen.

Vinder hos hoppeføllene blev et føl efter Del Arko – Cristo – Quinar – Cassini I – Corrado I fra Bjarne Krog i Bylderup Bov.

Vinder hos hingsteføllene blev et føl efter Quinton – Easy Way – La Zarras – Gaspari I – Cantares fra Poul Erik Olsen i Bredebro.

Læs mere og se billeder under nyheder.

Følskue og hoppekåring i Danmark

Årets hoppekåring og følskue hos Holstenerforbundet i Danmark blev afholdt d. 10/7 2019 i flotte rammer på Ryttergården i Toftlund hos Ole Linnet. I flot vejr var otte 4-års og ældre hopper og 26 føl mødt op til kåring, og kvaliteten af heste og føl var i år rigtig god. Da der i år ikke var nogen 3-års hopper til kåringen, blev der desværre ikke kåret en fløjhoppe. Dog var pointene høje hos flere af de fremmødte ældre hopper, og især én hoppe avlet og ejet af Karsten Bundgaard i Skanderborg gjorde sig bemærket med 50 point. Hoppen var efter Clarimo – Caretino – Florestan – Cascadeur.

  

Desuden vil vi gerne informere om, at vi kun kan udstede erstatningspapirer,
hvis den pågældende person, fra hvis varetægt originalen er forsvundet, kan
fremvise en notarielt attesteret tro- og loveerklæring.