Resultat af hoppekåring og følskue den 25. juni 2020

Følskue og hoppekåring i Danmark

Årets hoppekåring og følskue hos Holstenerforbundet i Danmark blev afholdt d. 25. juni 2020 i flotte rammer på Ryttergården i Toftlund hos Ole Linnet. I flot vejr var otte 4-års og ældre hopper og 6 3-års hopper og 26 føl mødt op til kåring, og kvaliteten af heste og føl var i år rigtig god. Fløjhoppe blev Vestergaards Brianna efter Quarz/Carano/Wahnfried fra Sisse Holm Thomsen. Munkebo


d. 14-08-2019 - 16:52

Årets følgruppe bestående af 14 hoppeføl og 12 hingsteføl blev også rost af de tyske dommere. Kvaliteten af føllene blev da også belønnet, da 9 hoppeføl og 8 hingsteføl blev præmieret og deltog i oprangeringen sidst på dagen.

 

Vinder hos hoppeføllene blev et føl efter Livellog - Cormint - Cassini II fra Mikala Hald, Jystrup.

Som nr. 2 et føl efter Central Park - Exorbitant - Linaro fra Eigil Pers, Vejstrup.

 

Vinder hos hingsteføllene blev et føl efter Ci Ci Senjor - Acorado - Calypso II fra Sofie Sanggaard, Vig.

Nr. 2 blev et føl efter Lewine - Casall - Cassini I fra Lene Nielsen, Rødekro.

Nr. 3 et føl efter Corfu de La Vie - Limbus - Cicero fra Lone Wollesen, Ribe.

 

I år var både hoppekåring og følskue rykket indendørs, for at ensarte forholdene for alle føl. Idet der er flere og flere hopper og føl der skal bedømmes på samme tid, oplevedes det at mange føl førhen blev bedømt indendørs, hvor resterende blev bedømt udendørs. Det er fra i år besluttet, i samråd med de tyske dommere, at hele kåringsarrangementet foregår indendørs. 

Vi i bestyrelsen er også er meget tilfredse med faciliteterne hos Ole Linnet. Vi fornemmer at der har været god plads og udsyn for publikum til dette års arrangement. Tak til alle fremmødte avlere og tilskuere, tak til Ole Linnet og hans hjælperteam.

Vi håber at se jer alle til næste år, og vi glæder os til endnu et godt arrangement med mange gode hopper og føl.

 

Mange hilsner fra Bestyrelsen